Nieuws

Zondag 12 april was het zover, de jaarlijkse collecte bij Willem II. Het is goed om te zien dat we een groot enthousiast team op hebben kunnen trommelen om voor aanvang van de wedstrijd Willem II – Feyenoord te collecteren. Een geweldige bijkomstigheid was dat een jeugdelftal bereid was de handen uit de mouwen te steken voor RFC. Na een geslaagde collecte, met een opbrengst van €1283,51 en prachtig weer, was het tijd voor een spannende pot voetbal. Bedankt iedereen voor jullie inzet!

Onze kledingactie is een heel groot succes. We hebben al heel veel kilo’s in kunnen leveren en op deze manier ook veel geld kunnen inzamelen. Wegens succes hebben we de actie verlengd! Help ons door oude kleding, schoenen en tassen bij ons in te leveren of door ons op te laten halen. Mail ons op reeshofforcancer@gmail.com of bel 06 55191858!

Op donderdagavond 5 februari 2015 organiseerden leerlingen van De Rooi Pannen en het Beatrixcollege in samenwerking met Roparunteam Reeshof for Cancer een charity dinner. Onder het genot van een heerlijk driegangen diner konden de genodigden op een heleboel mooie items bieden. Daarnaast was het mogelijk om op andere producten 'blind' te bieden. Aan het eind van de avond werd de opbrengst bekend gemaakt: € 3500,=!

Activiteiten bij Beatrixcollege
Op 18 en 19 december 2014 vonden de kerstmarkt en de schaatsmarathon Beatrix college plaats. De opbrengst van 1359,88 werd overgemaakt aan Reeshof for Cancer.