ASE


ASE staat voor Advies, Service en Enginering. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met regeltechniek, automatisering en gebouwbeheersystemen voor o.a. kantoorgebouwen, zwembaden, wooncomplexen, sportzalen en schoolgebouwen.

ASE levert kennis over klimaatsystemen zoals verwarming, airconditioning en luchtbehandeling, kortom: HVAC. Concreet leveren wij advies op maat over regelsystemen die in staat zijn om gebouwen op de meest economische, efficiënte en milieubewuste wijze te beheersen. Het blijft niet alleen bij advies, maar wij kunnen deze regelsystemen ontwerpen, bouwen en installeren. Regelsystemen beïnvloeden onze dagelijkse levenskwaliteit, denk bijvoorbeeld aan het Frisse Scholen concept wat gesteund wordt door het Ministerie van Binnenlandse Zaken met als doel betere leerprestaties door een beheerste Co2 gehalte.

“Opgericht uit passie en groot geworden door loyaliteit”

Vanuit het bedrijfspand in Barendrecht is technisch installatiebureau ASE BV sinds 1991 werkzaam op het gebied van elektrotechniek en alles wat komt kijken bij klimaatsystemen. Wij hebben ervaring in vele segmenten van de zakelijke markt en bedienen o.a adviseurs, installateurs en overheidsinstellingen. Verder zijn we lid van UNETO VNI en is ons bedrijf VCA gecertificeerd. Dankzij onze technische expertise met alle soorten regelsystemen zijn wij in staat om onze opdrachtgevers goed en pragmatisch te adviseren over de best passende oplossing voor een compleet meet-, regel- en beheerssysteem. Wij realiseren uw opdracht op basis van vooraf vastgestelde criteria van kwaliteit, tijd en prijs waarbij gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.