Camfill

Camfilís missie is duurzame kwaliteitsproducten te leveren aan klanten en zo bij te dragen aan schone lucht, een essentiŽle behoefte van de mens. Schone lucht is goed voor de gezondheid, veiligheid, productiecapaciteit en betrouwbaarheid.

Onze klanten kunnen door Camfil luchtfilters, ontstoffing, actief kool filters en de beste luchtfiltratie oplossingen in te zetten, kosten reduceren en de CO2-uitstoot verminderen. Wij bereiken dit door:

Duurzaamheid als 'groene' draad te zien In onze visie is duurzaamheid een wereldwijde noodzakelijke aanpak waarin aandacht voor mensen, milieubescherming en zakelijke prestaties samenkomen. Wij streven ernaar om de bedrijfsvoering van onze klanten duurzamer, energiezuiniger en efficiŽnter te maken.

In beweging te blijven We ontwikkelen, produceren en leveren continu de beste luchtfiltratie- en ontstoffings- oplossingen om mensen, processen en het milieu te beschermen, overal ter wereld.

De wensen van onze klanten voorop te stellen Onze customer support en service is de beste in onze branche, onze mensen zijn hoogopgeleid en gaan iedere luchtfiltratie-uitdaging aan.

Over goede bronnen te beschikken Wij bieden de beste, innovatieve, operationele en logistieke oplossingen en zijn helder en transparant in het verstrekken van informatie en rapporten.