Van Bon Installaties - Technisch beheer

De missie van Van Bon Installaties-Technisch Beheer richt zich op drie gebieden: de klant, de medewerker en de omgeving. Op die drie pijlers is het bedrijf immers gebouwd.

Van Bon wil een betrokken en integere partner zijn in klimaatinstallaties, regeltechniek, industriŽle en sanitaire installaties. Het werkt in een nauwe samenwerking met de opdrachtgever aan optimale installaties, die aan de hoogste kwalitatieve eisen voldoen die binnen de beschikbare mogelijkheden realiseerbaar zijn.

Als werkgever wil Van Bon haar medewerkers een omgeving bieden waarin het veilig en plezierig werken is. Alleen door optimale condities te creŽren kan een optimaal product gerealiseerd worden. Van Bon verwacht van haar medewerkers betrokkenheid bij het bedrijf en haar klanten. Om dat te bereiken biedt het bedrijf een hoge mate van transparantie en een werkomgeving waar de nadruk ligt op collegialiteit.

Ook naar haar omgeving, in de breedste zin van het woord, voelt Van Bon een verantwoordelijkheid. Het wil duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen, omdat Van Bon zich realiseert dat juist ook in de installatiebranche de verschillen gemaakt kunnen worden.